U19 | Färgat | L om H

©garde | nikkor 35mm 1.4 |Jennie Abrahamson gjorde ett fantastiskt fint avtryck när hon sjöng på Kulturnatten i Lund. Bilden ovan är från vår Kulturnattserie (U19H och U19L). Jag vill lyfta fram Henriks fantastiska konsertbild av den lilla artisten vars röst lyfter och bildar en färgpalett som sprider sig i rummet. Att du valt att placera Jennie så långt ner i hörnet och på så sätt skapa en stor negativ yta förstärker just denna upplevelse av hennes framträdande. Det röda gör bilden varm – så som jag antar att du uppfatta hennes sköra klara röst som klingar ut i en tom rymd. Bra är också att hennes ansikte inte är överexponerat, vilket det lätt blir på denna typ av bilder. Prickarna till vänster i bilden vet jag inte vad det är, men det fick mig att fundera en stund. Väckte min nyfikenhet! Fantastiskt fin bild av en artist som verkligen satte färg på Kulturnatten i Lund 2017. Bra fångat / L

Och så lite fotoblues:

 

©ontact