U20H | Rörelse

©garde | leitz R 28 mm 2.8 |

Min favorit blev aktuella rörelser i svenska riksdagen där blå block flaggar för maktskifte – en mörk skygga försöker spela en roll. Hittat bakom en fiskarbod. Det är bara att dra och putta med båtshaken som man vill.

Grillplatsen associerade till en väder betingat rörelse – tills ett flygplan passerade över och påminde om att vi håller på att grilla hela jordklotet med vår livsstil där sättet vi rör os på är en parameter :|

Annars – på plats bland alla båtar i Barsebäckshamn – föll tankerna snabbt på icke-rörelse. Överallt var linor, fenders, lås och kedjor som hindrar rörelse. Fast också fönster och plåttag som tydligen har stoppat en tung rörelse, dör med hjul och rörelse detektor och kanske långsökta kvinnorörelse (hitta själv), levande ljus där rörelse är hela poängen. Kranen som verkar kopplad till en A-brun är jo suspekt och ledar tankarna till Orbital Systems, fast de filtrerar jo! Ljus och ljud rör sig!

Mer sökt blev det när jag tyckte att allt med rör var godkänt motiv för dagens tema, tveksamt. Fast cykelpump och kamerarörelse i videon nedan är väl OK.

Kul med utmaning efter långt uppehåll o din nya kamera, Leffe!

/H

 

©ontact