U23L | SNABBT

©gustafsson | Nikon df med Nikkor 35mm f/1.4 & Nikkor 85mm f/1.4 |

Möllan Malmö | 5 september  2019 | ©gustafsson

Utmaningen innebär att vi  under en begränsad tid på en utvald plats tar ett antal bilder, där utgångspunkten ett för dagen valt tema. Vi bedömer sedan varandras bilder med utgångspunkt ifrån hur väl vi lyckats fånga temat på bild. Detta är ett sätt för oss att förbättra fåra kunskaper och bli bättre fotografer.

Temat för kväller var ”snabbt”. Vi hoppades kunna hitta illustrationer till detta tema  på Möllan i Malmö, där det normalt bruka råda snabba aktiviteter. Vi kom dock dit först vid 17-tiden och konstaterade att aktiviteten var ganska långsamma efter det att torghandeln hade stängt för dagen. Nåväl det blev en ”snabb”runda i kvarteren runt möllan, och se det fanns en hel del att föreviga som kunde relateras till dagens tema. Associationer gick till såväl ”snabba” fordon, ”snabb” mat, ”snabbt”målade  konstverk samt tiden som gick väldigt ”snabbt” som den gör när man har kul.

 

”snabb” konst

Nedan följer ett galleri av de bilder som fastade på minneskortet. Klicka på bild om du vill se den i större format!

 

Fotograferna tar selfie
Det gick nog lite väl snabbt!!!
Den snabba fotografen!
Till sist……. ett snabbfoto!

En kommentar till “U23L | SNABBT”

  1. Jag tänkte på klockan på torget fast fixade ingen bra komposition men du gjorde det och med solen på väg ner faller tankerna onägtligen på tiden som går för snabbt – altid. Ställningen för frukt & grönt lämnad på trottoaren för maximal snabb vexling mellan öppet och stängt är mycket talande för just möllan och rolig bonus med glasssälgaren som hälsar på gensyn och lockar till att spekulera i att hon kanske redan har somnat, för att du döljer hennes ögon. Smart drag! bra komposition och fokus, så den vinner. Tidsinställt selfie är alltid stressig, så också den är bra fångat + bra foto och snygg efterbearbetning till svart/vit!
    /H

Kommentarer är stängda.

©ontact